Parteneriatul

South Transdanubian Regional Innovation Agency – Ungaria
Coordonator

STRIA South-Transdanubian Regional Innovation Agency Nonprofit Ltd. este o agenție de inovare înființată în 2008, care își desfășoară activitatea în zona geografică a Transdanubiului de Sud din Ungaria. Fiind o organizație non-profit mică și mijlocie, cu un personal de opt persoane, a contribuit în mod activ la dezvoltarea economiei locale din zonele rurale din regiune, în principal prin proiectele sale de cooperare teritorială europeană (în toate domeniile). Aceste proiecte au vizat diferite aspecte ale dezvoltării peisajului cultural, cum ar fi utilizarea surselor de energie locale disponibile, activități agricole și de prelucrare durabilă a alimentelor sau proiecte de dezvoltare a patrimoniului cultural bazat pe loc (mărci locale, alimente locale, inițiative de dezvoltare a turismului local).

Mai multe informații: www.ddriu.hu

EOLAS S.L – Spania

EOLAS S.L. este fondată de o echipă de profesioniști cu peste 20 de ani de experiență în generarea de idei, identificarea schemelor de finanțare, pregătirea propunerilor, căutarea de parteneri și gestionarea proiectelor internaționale, europene, naționale și regionale. Combină cunoștințele și experiența din domeniul economiei, inovării și organizării întreprinderilor cu cele din domeniul ingineriei, ceea ce permite companiei să integreze atât coordonarea tehnică, cât și aspectele economice ale gestionării proiectelor. Membrii echipei au fost implicați în diferite proiecte în această perioadă, acționând ca manager de proiect în aproape 135 de proiecte dintr-o mare varietate de programe de finanțare diferite. În prezent, EOLAS este partenerul a numeroase proiecte în domeniul educației și formării cu diferite teme, precum și într-o acțiune de inovare H2020 privind reciclarea materialelor plastice.

Mai multe informații: www.eolas.es

Business Innovation Center Innobridge – Bulgaria

BIC INNOBRIDGE este o organizație de sprijinire a afacerilor, care urmează metodologia, experiența colectivă și aplică know-how-ul Rețelei Europene a Centrelor de Afaceri și Inovare (EBN). Este primul (și încă singurul) BIC acreditat de rețeaua EBN în Bulgaria. Principalul obiectiv al BIC INNOBRIDGE este de a sprijini și de a pune în aplicare inițiative de antreprenoriat și inovare în toate etapele de dezvoltare. Astfel, centrul desfășoară activități de sensibilizare cu privire la aspecte inovatoare și se străduiește să contribuie la dezvoltarea și competitivitatea întreprinderilor în general. BIC INNOBRIDGE se străduiește, de asemenea, să contribuie nu numai la îmbunătățirea climatului de afaceri, ci și la creșterea competitivității și a creșterii economice a regiunii prin furnizarea de servicii de înaltă calitate clienților săi, pentru a-i ajuta să își transforme ideea inovatoare într-un succes de piață.

Mai multe informații: www.innobridge.org

STICHTING INCUBATOR – Olanda

Inqubator Leeuwarden (Stichting Incubator) este activă în partea de nord a Țărilor de Jos încă de la înființarea sa ca fundație în 2010. Inqubator este sprijinit, printre altele, de municipalitatea din Leeuwarden, de Business Innovation Center BDF, precum și de școlile și universitățile din regiune. Inqubator se concentrează pe sprijinirea companiilor aflate la început de drum pentru a se stabili cu fermitate în afaceri și pentru a le ajuta să își maximizeze creșterea personală. În acest scop, Inqubator oferă o facilitate de cameră comună în care antreprenorii (sociali) începători pot lucra la planul lor de afaceri, pot primi sfaturi cu privire la modul în care ar trebui să procedeze în dezvoltarea afacerii lor și pot urma diferite tipuri de ateliere de lucru și masterclass-uri. Inqubator oferă, de asemenea, spații de birouri pentru companiile aflate la început de drum, care au depășit spațiul de birouri comune și au nevoie de propriul birou, dar ajută și un grup foarte variat de persoane, cum ar fi studenții antreprenori, start-up-urile tehnologice, șomerii etc.

Mai multe informații: www.inqubator.nl

Fundatia Centrul Educational Spektrum – România

Misiunea Fundației Spektrum Educational Center (SEC) este de a promova o societate deschisă și de a dezvolta comunitatea din regiunea noastră. SEC își propune să ofere cunoștințe actualizate și competențe de lungă durată prin servicii educaționale de înaltă calitate, orientate spre consumator și variate. Oferim cursuri non-formale și formare profesională pentru diverse grupuri țintă (femei, tineri adulți, tineri, copii, seniori), inclusiv IMM-uri, ONG-uri locale, implicând și membrii defavorizați ai comunității. Întrucât regiunea noastră este o zonă mai puțin dezvoltată din punct de vedere economic din Europa, dezvoltarea și responsabilizarea comunităților mici trebuie să fie facilitată prin intermediul învățării pe tot parcursul vieții și al schimbului transnațional de experiență. Prin urmare, de mai bine de 15 ani, am participat la diverse proiecte de învățare pe tot parcursul vieții Grundtvig, Leonardo și Transversal, care au vizat dezvoltarea competențelor cheie, durabilitatea și inovarea în educație. Profesioniști în domeniul formării profesionale cu înaltă calificare (6 angajați cu normă întreagă, 22 angajați cu normă parțială), cu experiență în gestionarea și implementarea proiectelor europene, participă de obicei la activitățile proiectelor noastre.

Mai multe informații: www.sec.ro

Kontakt Organizational Development & Consulting Ltd. – Ungaria

Kontakt Organizational Development & Consulting Ltd. a fost înființată în 2010 de o echipă activă de profesioniști care lucrează în domeniul educației adulților, formării și consultanței ( pentru întreprinderi mici și mijlocii) de peste 10 ani. Obiectivul principal al companiei este reprezentat de IMM-uri din domeniul ospitalității, gastronomiei și cazării. În prezent, compania oferă servicii și diferite activități legate de toate domeniile de dezvoltare organizațională: oferă consultanță, consultanță, formare, coaching organizațional și individual în afaceri și sprijin pentru optimizarea tuturor proceselor care au legătură cu resursele umane. Considerăm că dezvoltarea organizației este o intervenție pe termen lung care are ca scop îmbunătățirea culturii organizaționale prin modelarea capacității de rezolvare a problemelor, adaptabilității și capacității de regenerare a organizației.

Mai multe informații: www.kontaktmuhely.hu

%d blogger ezt szereti: